GOBYFIT

Vodena vadba doma brez pripomočkov

Odkrij kako je mogoče s krajšimi treningi hujšati hitreje!

Namesto 330€ danes samo 73€!

Enkratno plačilo, BREZ mesečnih ali letnih članarin!

DANES PREJMEŠ

 • Popolnoma voden 90 dnevni vadbeni program brez pripomočkov, kjer vsak trening skupaj s tabo izvedeva od začetka do konca, tako se ti ne bo potrebno ukvarjati s tem katera vadba je naslednja, koliko časa jo moraš izvajati,... ampak preprosto ponavljaš gibe za nama.
 • Več kot 110 različnih vaj, ki so varne za izvedbo in bodo poskrbele za dinamiko, da se vadbenega programa ne boš mogel/la naveličati.
 • 6 izjemnih bonusov, ki ti bodo pomagali, do želene postave z raketno hitrostjo. Pokazala ti bova, kaj moraš poleg vadbe še početi, da svojo želeno postavo dosežeš in jo vseh 365 dni tudi vzdržuješ.
 • 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo s katero ne tvegaš praktično nič! Vadbo lahko 30 dni izvajaš brez tveganja, če ti v tem času karkoli ne bo všeč, nama piši in vrnila ti bova denar. 
 • Doživljenjski dostop do vadbe v online portalu (BREZ mesečnih ali letnih članarin!)

Ta online vadbeni program je celovita rešitev za učinkovito hujšanje, učvrstitev mišic od doma z minimalnim časovnim vložkom! Prepričana sva, da ti bodo vadbe všeč in da boš svojo FIT postavo dosegel/la tudi ti.

Skupna vrednost celotnega programa: Več kot 330€

Cena danes: 73€

Posebna ponudba! Namesto 330€ samo 73€!

BREZPLAČNO dobiš še 6 izjemnih bonusov

GO-VEG Jedilnik

Zakaj bi tratil/a čas s testiranjem nove popularne diete, ki itak ne bo delovala več kot 2 meseca? Nobene potrebe ni, da svoje telo in psiho obremenjuješ s pretirano nizkim vnosom kalorij in ogljikovih hidratov.

Ker pa nobeden vadbeni program ne bi bil uspešen brez visoko kakovostnega prehranskega načrta, sva se odločila, da ti bova danes zraven podarila še personaliziran veganski jedilnik.


Tako poleg 90 dnevnega vadbenega programa prejmeš še svoj edinstven jedilnik, ki se bo zate avtomatsko prikazal v zaprtem portalu.

Sama sva vedno navdušena nad rešitvami, ki naju popeljejo do rezultatov hitreje. In ta jedilnik ti bo v veliko pomoč še posebej, če si do sedaj poskusil/a že kup opcij, a nič ni delovalo.

Pozor: Vsebuje ogljikove hidrate – ker so zakon!
(Vrednost 50€, danes brezplačno!)

Plonk nakupovani listek

Marsikdo ti bo veganstvo zakompliciral povsem brez potrebe. Pravzaprav je vse skupaj tako enostavno, da je kar malce smešno.

Potrebno pa je vse skupaj pogledati z malo drugačne perspektive..

V tem obširnem nakupovalnem listku, dobiš seznam zdravih in okusnih živil, ki ti bodo pomagali do popolne postave hitro in dolgoročno.

(Vrednost 15€, danes brezplačno!)

Kcal-Kulator

Konec ugibanja in neskončnega testiranja koliko kalorij, ogljikovih hidratov, maščob, beljakovin zares potrebuješ..


Z edinstvenim kalkulatorjem, si boš v trenutku izračunal/a kakšne so tvoje dnevne potrebe, kar ti bo omogočilo veliko hitrejše rezultate.

(Vrednost 25€, danes brezplačno!)


Opomba: Ta kalkulator je najino maslo na podlagi dolgoročnih izkušenj in dobrih praks, ki so omogočile na stotine uspešnih preobrazb. Tega kalkulatorja nisva nikjer javno delila in je dostopen le tebi, poleg vadbenega programa.

Zmote & zarote prehranskih dopolnil

Skupaj bomo korak za korakom analizirali najbolj popularna prehranska dopolnila in enkrat za vselej prišli do zaključka kaj zares deluje.

Po tisoče in tisoče zapravljenih €…

Po tisoče urah testiranj v praksi… Sva končno razbila kodo industrije prehranskih dopolnil.

Kot posledica pravih informacij, ki jih v tem bonusu prejmeš, boš letno privarčeval/a na stotine ali celo tisoče eurov, ki bi jih v nasprotnem primeru porabil/a za prehranska dopolnila, ki ne delujejo.

(Vrednost 80€, danes brezplačno!)

MeasureME

Za čim boljše rezultate potrebuješ kompas, ki ti bo pokazal, če gre tvoja transformacija v pravo smer, ali moraš kje kaj popraviti.

S tem enostavnim orodjem za merjenje napredka, boš to dosegel/dosegla v samo 1 minutki enkrat tedensko. Pot do tvoje Fit postave bo na ta način veliko manj stresna, saj boš natančno vedel/a kako napreduješ in kaj lahko pričakuješ v prihodnje.

(Vrednost: 10€, danes brezplačno!)

Elitna podpora

Morava ti priznati..

Dolgo sva premišljevala, če bi ta bonus sploh dodala zraven. Razlog namreč tiči v tem, da zaradi zasedenosti ne sprejemava več novih varovancev v svoj elitni coaching program.

Ker pa veva, da se vsake toliko vsakemu kaj zatakne in je potrebno na poti proti cilju premagati marsi kakšno oviro, ter da kljub vsemu vedno pridejo tudi težki časi, sva se odločila naslednje..

Tukaj bova za tvoj uspeh.

Vseh 90 dni.


In ne, pri naju ne boš le številka! 24/7 ti bova na razpolago za vsa vprašanja in dodatno motivacijo.

Prav ta bonus se je do sedaj izkazal za enega najbolj ključnih, če želiš svojo sanjsko postavo doseči hitro in kvalitetno.

(Vrednost: 349€, danes brezplačno!)

ali je vadba primernA zame?

 • Si nekdo, ki želi drugačen vadbeni program od doma, s katerim telovadiš manj in hujšaš hitreje?
 • Si želiš shujšati in učvrstiti mišice ter ostati v formi brez fitnesov ter za to porabiti minimalno časa?
 • Živiš v stanovanju in nimaš prostora za vadbo? Celoten GOBYFIT vadbeni program, lahko izvajaš na dveh kvadratnih metrih, brez nobene opreme!
 • Bi se rad/a znebila mesečnih naročnin za vadbe in z majhnim enkratnim plačilom 73€ dobil/a vadbeni program, ki ga lahko izvajaš vse leto? (Plus: Še 6 dodatnih super bonusov)
 • Te ob misli na dolgočasne PDF programe, kjer so vaje samo napisane, mine volja za vse skupaj... bi pa z video vodenimi vadbami, kjer preprosto ponavljaš gibe za nama in trening partnerjema končno lahko telovadil/a?
 • Trenutno iščeš celovito in enostavno rešitev za on-line vadbo od doma, ki vsebuje najnaprednejše vadbene pristope in tehnike, ki ti bodo pomagali do FIT postave v najkrajšem možnem času, brez dodatnih vadbenih pripomočkov?
 • Se uvrščaš med začetnike in želiš z vadbo začeti postopoma in s konstantnim napredkom držati visoke nivoje motivacije?
 • Si natreniran športnik/ica in ne sprejemaš kompromisov, pri izbiri vadbe, ter želiš na vsakem treningu testirati meje zmogljivosti in še izboljšati svoje atletske sposobnosti?
 • Želiš izboljšati svoje zdravje - znižati slab (LDL) holesterol, ojačati srce, povečati pljučno kapaciteto, zmanjšati stres?
 • Želiš okrepiti svoj imunski sistem?

Če je tvoj odgovor na katero izmed zgornjih vprašanj »Da«, potem sva prepričana, da je GOBYFIT 90 dnevna vodena vadba kot nalašč zate!


GOBYFIT  je preprosto najbolj enostavna in hitra rešitev za to, da dosežeš zapeljivo postavo, boljše počutje ter višjo samozavest in se izogneš nepotrebnemu zapravljanju časa in neuspehom.


Ampak ja..


Mogoče je v tebi še vedno kanček skepticizma glede vsega skupaj.. Saj vsi vemo, internet je poln zvitih gurujev, kateri ti prodajajo nič več kot prazne obljube – zato ceniva tvojo previdnost in ne pričakujeva, da slepo verjameš najinim besedam…


Namesto tega…

POGLEJ KAJ O vadbi MENI že več kot 1244 Slovenk in Slovencev...

Želim Svoj 90 Dnevni Vadbeni Program in FIT Postavo Kar iz Dnevne Sobe

Danes sva v okviru te posebne ponudbe zate pripravila celoten sistem do uspeha..

 • 90 dnevno popolnoma Vodeno Vadbo (z več kot 110 različnimi vajami, in najnaprednejšimi tehnikami za hujšanje in FIT postavo)
 • Kar 6 izjemnih bonusov (ki ti bodo pomagali do FIT postave hitro, ter ti prišparali kar nekaj 100€ letno)
 • Doživljenjski dostop (vadbo posodabljava in dodajava nove informacije, ti vse novosti prejmeš brezplačno, za vedno!)

Skupna vrednost: več kot 330€

Cena danes: 330€ 73€

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno Plačilo

Naju še ne poznaš?

Sva Rene in Galla, sva dva modela, k se rada gibata. 😄


Leta 2015 sva kot veganska športnika zmagala na na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži).


Po tem uspehu sva se posvetila osebnemu trenerstvu, ter znanstvenemu preučevanju prehrane in športa.


Tko sva nekaj let nazaj sestavila spletna tečaja o zdravi prehrani in 90 dnevno vodeno vadbo GOBYFit, s katerima sva pomagala več kot 1800 strankam do boljšega počutja, bolj zapeljive postave ter višje samozavesti.


V najini dolgoletni karieri sva spoznala, da je vzdrževanje FIT postave časovno ter finančno zelo potratno in večkrat celo nevarno (če vaj ne izvajaš pravilno).


V GOBYFit vadbi sva izločila vse te neprijetne dejavnike, ter z naprednimi prijemi in tehnikami visoko-intenzivnega treninga poskrbela da:

 • Ti bo vadba pobrala malo časa za izvedbo,
 • Zanjo ne boš potreboval/a nobene opreme,
 • Bo varna za izvedbo a vseeno izjemno učinkovita v boju z odvečnimi kilogrami,
 • Bo prinašala hitre rezultate in bo hkrati zanimiva za izvajanje na dolgi rok

Verjameva, da je to zadnji vadbeni program, ki ga boš potreboval/a.

Komaj čakava, da bomo skupaj telovadili odkrivali nikoli prej vidne mišice, ki se zdaj še skrivajo tam spodaj..

Vidna sva bila na

XXL Protection

Tvoja 30 dnevna 100% GARANCIJA na zadovoljstvo!

Kljub temu da sva prepričana, da boš z izvajanem GOBYFIT vadbe prišel oziroma prišla do vrhunskih rezultatov in mogoče celo do življenjske forme in to kar iz dnevne sobe v 30 min. nekajkrat tedensko, sva se odločila naslednje..

Vadbo ti želiva dati na test.

In to kar za 30 dni.

GOBYFit vadbo lahko preizkusiš 30 dni brez nobenega tveganja.

Če po 30 dneh ne boš opazil/a nobenih rezultatov v obliki izgube kilogramov, boljšega počutja in izboljšanja kondicije, ti vrneva vso kupnino.

DANES PREJMEŠ

 • Popolnoma voden 90 dnevni vadbeni program
 • Učinkoviti treningi od doma brez pripomočkov, kjer s krajšimi vadbami hujšaš hitreje
 • Vsako vadbo skupaj s tabo odtelovadiva od začetka do konca, tako se ti ne bo potrebno ukvarjati s tem katera vadba je naslednja, koliko časa jo moraš izvajati,... ampak preprosto ponavljaš gibe za nama
 • Več kot 110 različnih vaj, ki so varne za izvedbo in bodo poskrbele za dinamiko, da se vadbenega programa ne boš mogel/la naveličati
 • Vadba je primerna za začetnike kot tudi tiste v super formi
 • Kar 6 dodatnih BONUSOV brezplačno! V veliko pomoč ti bodo pri prehrani, hujšanju in pri izbiri prehranskih dopolnil
 • Doživljenjski dostop do vadbenega programa v Online platformi ter brezplačne posodobitve za vedno! Ker je vadbeni program GOBBYFIT na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno! Torej: Vadbeni program GOBYFIT kupiš sedaj, vse posodobitve in nove vsebine, ki bodo zvišale vrednost programa in posledično dvignile njegovo ceno, pa ti prejmeš brezplačno. Za vedno!

Ta online vadbeni program je celovita rešitev za učinkovito hujšanje, učvrstitev mišic od doma z minimalnim časovnim vložkom! Prepričana sva, da ti bodo vadbe všeč in da boš svojo FIT postavo dosegel/la tudi ti.

Skupna vrednost: Več kot 330€
Cena v tej ponudbi: 73€

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno plačilo

Pogosta Vprašanja in Odgovori

Kakšno opremo potrebujem za izvajanje vaj v tem programu?

Absolutno nobene opreme.

To je bil eden izmed najinih glavnih ciljev, ko sva sestavljala GOBYFit vadbo.

Nočeva ti namreč greniti življenja z iskanjem ustrezne opreme in investiranjem težko zasluženega denarja v razne pripomočke, ki največkrat končajo kot obešalnik..

Vse kar potrebuješ je le tvoje lastno telo in 2 kvadratna metra prostora, kjer se boš lahko gibal/a.

Ali po 90 dneh izgubim dostop do vadbe?

NE! Lahko si brez skrbi. Dostopa do vadbe ti ne bova vzela..

Celo to, vadba bo tvoja do-življenjsko na zaprtem spletnem portalu.

To pomeni, da lahko vadbo izvajaš kadarkoli, kjerkoli in toliko krat kot jo želiš. Prav tako bodo za vedno tvoji tudi vsi bonusi, ki jih boš danes prejel/a zraven.

Koliko časa traja vsaka vadba in koliko krat tedensko moram izvajati vadbe?

Povprečno vsaka vadba traja 30 min., vsak teden pa imaš na sporedu 3 - 4 take vadbe. Navadno 4 vadba traja manj ( 5 - 15 min.).

Ponavadi 30 minut potrebuješ samo, da se odpraviš in prispeš do fitnes centra..

Če želiš v tem času že opraviti super trening in preostali čas raje posvetiti svoji družini, konjičkom in relaksaciji, potem ti je tale GOBYFit vadba popolnoma pisana na kožo.

Meni pa ponavadi po 14 dneh zmanjka motivacije..

Naj te najprej pomiriva, nisi edini/na :)

Verjameva pa, da se tokrat ne boš ustavil/a..

V vsakem treningu bova namreč s teboj skakala od začetka do konca.

Ja, vseh 90 dni.

Prav tako sva ti vedno na voljo za pogovor, tvoja vprašanja in to, da ti dava dodatno motivacijo če jo boš potreboval/a.

Samo piši nama in napolnila bova tvoje baterije za tedne naprej.

Ali je ta program primeren zame če sem popolna začetnica?

Ja, popolnoma primeren.

Sestavila sva ga tako, da z njim lahko začne vsak, tudi tisti, ki je zadnje leto ali dve preživel na kavču s čipsom v roki.

Poseben 14 dnevni uvodni program, ki sva ga dodala obstoječemu 90 dnevnemu programu, je namenjen vsem, ki se niso gibali že dlje časa.

V teh 14 dneh boš svoje telo prebudil/a iz zimskega spanja, dobila malce motorike in zagona za začetek prvega meseca, kjer bomo skupaj zgradili trdne temelje za naprej.

Seveda bodo v tem času rezultati že vidni.

Ali bo program deloval zame, če sem že aktiven športnik in v dobri formi?

Ja, bo.

Program je popolnoma skalabilen in strukturiran tudi za tiste v najboljši formi svojega življenja.

Verjameva, da te ne bo pustil na cedilu.

Redno ga izvajava tudi sama.

Če se želiš malce tekmovati z nama v vadbah in videti če naju upaš premagati, potem klikni tukaj in se pomeri z nama :)

Je ta program primeren za izgubo teže?

Absolutno.

Ta program je v prvi meri narejen popolnoma za to, kar pa ne pomeni, da bo tvoje telo mlahavo in koščeno.

Popolnoma nasprotno.

Poleg hujšanja boš pridobil/a tudi na mišični masi, kar bo tvoje telo učvrstilo, mu dalo tonus in tisti "sexy look".

Zaradi visoko-intenzivnih vadb, povečanja mišične mase in EPOC efekta, ki je za te vaje značilen, bo tvoje telo postalo stroj za kurjenje odvečne maščobe na vseh kritičnih mestih vključno s trebuhom, zadnjico in nogami.

EPOC učinek namreč pomeni, da bo tvoj metabolizem pospešeno deloval tudi do 32 ur po končani vadbi, tudi medtem ko spiš!

Če si želiš kuriti maščobe tudi med spanjem, potem je ta vadba to kar iščeš.

Ali program vsebuje le kup sklec in trebušnjakov?

Ja, veva kaj misliš s tem..

Večina programov z lastno težo vsebuje le kup sklec in trebušnjakov, v upanju, da bo z 1000 trebušnjaki maščoba izginila..

Amapk ne GOBYFit!

V GOBYFit programu te bova peljala čez več kot 110 različnih vaj in tako poskrbela, da bo pred tabo vedno nov izziv.

In vsako vadbo bova od začetka do konca oddelala s tabo.

Ali potrebujem cd predvajalnik, da lahko sledim temu programu?

Ne. Ne bova te obremenjevala z zastarelo tehnologijo..

GOBYFit vadbeni programi bodo zate vedno dostopni prek mobilnega telefona, tablice, računalnika ali pametnega televizorja, kar pomeni, da vadbo lahko praktično izvajaš kjerkoli in kadarkoli.

Ali lahko program ponovim, ko z njim končam?

GOBYFit je zastavljen tako, da lahko vsak, ki konča z njim program ponovi in nadaljuje z napredkom.

V kolikor ti v postane mesec 1 prelahek, ko enkrat vadbo dokončaš, izvajaj samo mesec 2 in tri.

Za slednja sva prepričana, da ti ne bosta postala nikoli prelahka :)

Kako bo vse skupaj potekalo?

Enostavno.

1. Najprej klikni tukaj in naroči svoj GOBYFit vadbeni program.

2. Izberi želen način plačila (Bančno nakazilo, PayPal ali kreditne kartice).

3. Če plačaš s kreditno kartico ali PayPal-om dobiš dostop do vadbe takoj po nakupu (instantno). Prek bančnega nakazila pa ti tvoj dostop do vadbe odklenemo, ko prejmemo denar na naš TRR.

Vse skupaj lahko kadarkoli in kjerkoli gledaš prek tablice, telefona, računalnika ali smart TV-ja.

Ali obstaja 100% garancija na zadovoljstvo?

Seveda :)

Vadbi sva dodala XXL Protection garancijo na zadovoljstvo, ki traja kar 30 dni. Če z uporabo vadbe ne boš videl/a rezultatov, v najini družbi ne boš užival/a, ali boš mnenja, da vadba in vsi bonusi niso vredni tistih 73€ (v kar močno dvomiva), ti vrneva vso kupnino.
(Le piši nama na info@go-buildyourself.si in vrnila ti bova denar.)

Tudi stroške transakcij bova pokrila midva.


Hvala da si si vzel/a čas in prebral/a to stran in upava da se slišimo kmalu.


Rene Škarabot & Galla Os

P.S.: Če si tudi ti tisti oziroma tista, ki rad/a preskoči na konec strani, tukaj je povzetek:


Na tej strani si lahko zagotoviš dostop do 90 dnevne popolnoma vodene vadbe od doma GOBYFIT, s katero boš učinkovito hujšal/a in učvrstil/a mišice od doma z minimalnim časovnim vložkom. Danes ob nakupu prejmeš celoten 90 dnevni vadbeni program ter kar 6 dodatnih bonusov, v vrednosti več kot 520€, brezplačno!


Najboljši del?


V vadbi so uporabljene napredne tehnike za preoblikovanje telesa in prav tako vsako vadbo skupaj s tabo izvedeva od začetka do konca. Tako se ti ne bo potrebno ukvarjati s tem katera vadba je naslednja, koliko časa jo moraš izvajati,... ampak preprosto ponavljaš gibe za nama.


Plus..


Ker je vadbeni program GOBYFIT na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno!


Na tej strani si lahko to izjemno ponudbo odkleneš zgolj za 73€! (ne nisva pozabila nobene ničle odzadaj. 😀 Vse to prejmeš za samo 73€)


V tvojo vednost: S tabo želiva biti popolnoma odkrita. Zato ti želiva sporočiti še, da najverjetneje ta super ponudba ne bo trajala v nedogled..


Zato si svojo edinstveno vadbo od doma, kjer lahko s krajšimi treningi hujšaš hitreje, za le 73€ naroči s klikom na to povezavo zdaj. 

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva ti na voljo prek E-maila vprasanja@go-buildyourself.si.


Disclaimer: GOBYFit vadba odlično funkcionira za naju in za veliko drugih, kar pa še ne pomeni, da bo enako delovala tudi pri tebi. Rezultati uporabe vadbenega programa so odvisni od tvoje odločnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. Ker ne veva, če imaš enako mero motivacije, zagnanosti in vztrajnosti, kot jo imava midva, ti nikakor ne moreva jamčiti, da boš z uporabo GOBYFit vadbe dosegel/la enake rezultate, kot jih dosegava midva ali ostale stranke. Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.

© 2021 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

>